top of page

Általános Szerződési Feltételek

Tájékoztatunk, hogy Te, mint vásárló (fogyasztó) a www.samsaraboulevard.com címen elérhető honlap használatával kinyilvánítod, hogy ismered és elfogadod, az alábbi, a Ptk. (2013. évi V. törvény) 6:77-6:81.§ alapján megírt általános szerződési feltételeket. Kérünk, amennyiben vásárolni szeretnél a Webáruházunkból, illetve élni szeretnél a honlapunk, webáruházunk kínálta lehetőségekkel, figyelmesen olvasd el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vedd igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetértesz, és azokat kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve.

 

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre. Az alábbi feltételekkel szabályozott szerződés a Ptk. szerint távollevők között létrejött szerződésnek minősül. Jelen ÁSZF letölthető az alábbi linkről: https://www.samsaraboulevard.com/aszf

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbi linken olvashatod el vagy töltheted le: https://www.samsaraboulevard.com/adatvedelmi-tajekoztato

 

1. Üzemeltetői adatok:

 

Cégnév: Schrenk Judit Zsuzsanna EV

Székhely/postázási cím: 2092 Budakeszi Sugár utca 42

Adószám: 59417257-1-33

Nyilvántartásba vevő hatóság: NAV

Nyilvántartási szám: 57445359

Honlap: https://www.samsaraboulevard.com

Szerződés nyelve: magyar

Elektronikus elérhetőség: samsarablvd@gmail.com

Telefonos elérhetőség: +36 209775888

Számlaszám: 11600006­ 00000000 99558633

A tárhelyszolgáltató elérhetőségei: Microware Hungary Kft., 1148 Budapest, Fogarasi út 3-5.

 

A szolgáltató a jelen általános szerződési feltételekben a továbbiakban: Üzemeltető.

 

2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

 

Online megvásárolható termékek, szolgáltatások:

- Weboldalunkon keresztül lehetőség van egyes koncertjeinkre, eseményeinkre online jegyeket vásárolni.

- Weboldalunkon, email-en keresztül lehetőség van a Samsara Boulevard által tartott táborokra jegyet vásárolni.

- Weboldalunkon az alábbi termékeket tudod megvásárolni:

Samsara Boulevard lemezek (teljes album)

 

Személyesen megvásárolható termékek, szolgáltatások:

A Samsara Boulevard lemezeket személyesen is megvásárolhatod tőlünk a honlapunk Események menüpontjában (https://www.samsaraboulevard.com/esemenyek) meghirdetett koncertjeinken, eseményeinken.

 

Esetleges aktuális akciókról a honlapunkon, Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/samsaraboulevard) teszünk közzé tájékoztatást.

Figyelmeztetés: A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben csak illusztrációként szerepelnek.

 

3. Rendelési információk

 

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt 27%-os ÁFA-t, azonban nem tartalmazzák az esetleges házhoz szállítás díját.

 

Amennyiben az üzemeltető hibás árat tüntet fel a termék mellett, a tőle elvárható gondosság ellenére, és a termék ára annak általánosan elfogadott árától eltér, úgy az üzemeltető nem köteles a terméket a hibás áron szolgáltatni, de köteles a megrendelés visszaigazolásában felajánlani a vásárló részére a valós áron történő vásárlás lehetőségét. Amennyiben a vásárló ezzel a lehetőséggel nem kíván élni, úgy megilleti a szerződéstől való egyoldalú elállás joga.

 

Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra. A részletes szállítási díjszabás a jelen szerződési feltételek része, a Szállítási feltételek menüpont alatt.

 

Honlapunkon részletes információkat találhatsz azon eseményeinkről, melyekre vásárolhatók online jegyek, illetve belehallgathatsz megvásárolható lemezeinkbe. Amennyiben ennél részletesebb tájékoztatásra van szükséged, úgy az üzemeltetői adatok között rögzített telefonszámon vagy email címen tudod felvenni a kapcsolatot velünk.

 

4. A rendelés menete

 

     1. Koncertre, egyéb eseményre szóló jegy vásárlása esetén:

 

Az aktuális esemény leírásánál adhatod meg a megvásárolni kívánt jegyek számát, és az itt található Jegyvásárlás gombra kattintva tudod megadni az adataidat, melyekkel beregisztrálsz az eseményre (Név, Email cím, Számlázási adatok). A regisztrációt követően az általad megadott email címre küldjük meg a bankszámlaszámunkat, ahova a levélben jelzett határidőn belül kérjük megküldeni a megadott jegyárat. A közleményben kérjük feltüntetni az emailben megküldött jegyen szereplő azonosító sorszámot. A levélben meghatározott idő elteltével, amennyiben nem érkezik a vásárlási azonosítóval ellátott utalás a számlánkra, a regisztrált foglalást sajnos nem áll módunkban tartani, az érvényét veszti. Újabb regisztrációval azonban újra indítható a folyamat.

 

     2. Tábori jegy megvásárlása esetén:

 

Az aktuális tábor leírásánál megadott email címre írva lehetséges jelentkezni a táborokra. Az

email-es jelentkezés útján válaszlevélben megküldjük Neked az utalási adatokat, ahova a levelünkben jelzett időn belül kérjük a megadott előleget megküldeni, valamint megkérünk, hogy küldd el nekünk számlázási adataidat és telefonos elérhetőségedet. Az utalás megérkeztét követően kiállított számlát emailben küldjük meg Neked.

 

     3. Lemez megvásárlása esetén:

 

A weboldalunk „Zene, videó” menüpontjában található rendelési űrlapot kitöltve lehetséges lemezt postai úton rendelni. A megrendelést követően válaszlevélben megküldjük Neked az utalási adatokat, ahova a el tudod utalni a lemez árát. Az utalás jóváírását követően adjuk postára a lemezt, a kiállított számlát emailben küldjük meg Neked.

4. Fizikai termék megvásárlása esetén:

A weboldalunk „shop” menüpontjában található rendelési űrlapot kitöltve lehetséges lemezt vagy rajongói terméket postai úton rendelni. A megrendelést követően válaszlevélben megküldjük Neked az utalási adatokat, ahova a el tudod utalni a lemez árát. Az utalás jóváírását követően adjuk postára a lemezt, a kiállított számlát emailben küldjük meg Neked.

5. A jelentkezések, megrendelések feldolgozása

 

A koncertekre, eseményeinkre (kivéve tábor) való jelentkezések feldolgozása automatikus.

A táborokra való jelentkezések és a lemezrendelések feldolgozása folyamatos, legfeljebb 3 munkanapon belül küldjük a megadott emailben a visszaigazolást és a fizetési információkat.

6. A megrendelt termék, szolgáltatás ellenértékének és a házhoz szállítás díjának fizetésének módja

 

A megrendelt termék, szolgáltatás fizetésének módja

 

Banki előre utalással történő teljesítés: ha már visszaigazoltuk a megrendelésedet, akkor a visszaigazoló e-mailben megtalálod a bankszámlaszámunkat és a megrendelésszámot, amelyre hivatkozni kell az átutalás megjegyzés / közlemény rovatában.

Személyesen történő teljesítés: Egyes eseményeinkre lehetőség van a helyszínen jegyet venni, ez esetben a belépéskor van lehetőséged forintban, készpénzben fizetni. Lemezeinket koncertjeinken is lehetőség van készpénzzel megvásárolni.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát email-ben küldjük meg. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt vizsgáld meg, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 

Házhoz szállítás díjszabása

 

CD postai úton történő megrendelése esetén Magyarország területére 300 Ft postaköltséget számolunk fel.

 

7. Szállítási határidő

 

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 3-4 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron 3-4 hét.

 

8. Postai szállítással kapcsolatos információk

 

A postai küldemény elveszését, részleges elveszését, megsérülését, vagy megsemmisülését a kézbesítéskor, a kézbesítési okiraton azonnal jeleznie kell. Ennek elmulasztása jogvesztéssel jár. Kézbesítési okirat hiányában, a küldeményre vonatkozó egyéb okirattal a posta felé jogvesztő határidőn belül – vagyis a kézbesítési naptól számított 3 napon belül – a kárt azonnal jelezni kell.

 

9. Elállás joga

 

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. kormányrendelet szabályozása értelmében a jelen pont rendelkezései kizárólag a fogyasztónak minősülő vásárló esetében alkalmazhatóak. A fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt, bontatlan csomagolású terméket. Amennyiben a fogyasztó él elállási jogával, úgy ezt az üzemeltetővel egyértelmű írásbeli nyilatkozatban köteles közölni (postán ajánlott tértivevényes küldeményben, vagy e-mailben). Az üzemeltető az elállási nyilatkozat kézhezvételét követően haladéktalanul köteles azt visszaigazolni a fogyasztó felé. A fogyasztó elállása esetén a megrendelt terméket köteles elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül az üzemeltetőnek visszaküldeni. A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli.

 

Amennyiben a fogyasztó elállási jogát gyakorolja, úgy az erre vonatkozó nyilatkozat kézhezvételét követő 14 napon belül köteles az üzemeltető a fogyasztónak az általa teljesített fizetéseket visszatéríteni, beleértve a szállítás díját is. Ez alól kivétel, ha a fogyasztó olyan fuvarozási módot választott, amely többletköltséggel jár, és amely a szokásos fuvarozástól eltérő. A szolgáltatónak a visszafizetési kötelezettségét mindaddig nem kell teljesítenie, amíg a szolgáltatott terméket vissza nem kapta, vagy amíg a fogyasztó hitelt érdemlő igazolását a termék visszaküldéséről nem kapta meg. A két időpont közötti eltérés esetén az üzemeltető a korábbi időpontot kell, hogy figyelembe vegye.

 

Üzemeltető követelheti a fogyasztótól a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. Ezért kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a fogyasztót terhelik.

 

A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt)

 

Nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog:

 

  • Meghatározott időpontra vagy időszakra megvásárolt szálláshely-, vendéglátó-ipari és szabadidős szolgáltatások (eseményeinkre, táborokra szóló jegy) esetén. Egyes események esetében lehetőség van a szolgáltatás másra való átruházására, ezzel kapcsolatban bővebb tájékoztatás miatt kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén.

  • Digitális tartalmak – pl. online zenei anyagok és videók – megvásárlása esetén attól kezdve nem állhatsz el a szerződéstől, hogy a letöltés vagy az adatátvitel (streaming) megkezdődik, feltéve, hogy ezt a feltételt előzőleg elfogadtad, és kijelentetted: tudomásul veszed, hogy a szerződés teljesítésének megkezdődésével elveszíted az elálláshoz való jogot.

  • Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgásoktól, ingadozásoktól függ.

  • Olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra.

  • Olyan termék esetében, amelynél a fogyasztó kifejezett kérésének tesz eleget az üzemeltető sürgős javítási, vagy karbantartási munkáknál.

 

10. Jótállás

 

Az üzemeltető által forgalmazott egyes termékekre az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállás szabályait tartalmazó 151/2003. Korm. rendelet szerint 1 éves jótállási idő áll a fogyasztó rendelkezésére a termék átadásának napjától. A vásárlót a jótállás joga akkor nem illeti meg, ha a hiba a termék fogyasztó részére való átadását követően keletkezett. A megjelölt rendelet alá nem tartozó termékek tekintetében a gyártó által biztosított jótállási idő a termék mellett feltüntetésre kerül. Ezzel kapcsolatos problémák felmerülése esetén az üzemeltető pontos információt tud adni. Jótállás esetében a fogyasztó a jótállási időn belül a meghibásodott termék díjmentes javítása, vagy cseréje illeti meg. A garanciális javítások a gyártási hibából eredő meghibásodásokra terjednek ki. A garancia feltételek a használati útmutatóban levő feltételek betartásával együtt érvényesek.

 

Termék meghibásodása esetén a készülékhez mellékelt garancia levélen megjelölt címen és telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről, továbbá elérhetőségeink valamelyikén. A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli. A meghibásodott készüléket közvetlenül webáruházunk szervizpontjára is visszaküldheti címre. Portósan küldött csomagokat nem vesz át átvevőpontunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak! A kijavítás során a termékbe csak új alkatrész kerülhet.

 

11. Panaszok intézése

 

Az üzemeltető a panaszról jegyzőkönyvet köteles felvenni, az üzemeltető adatai között megjelölt helyen, és a panaszt a felvétel napjától számított öt évig, az arra adott válasszal együtt megőrizni. Az üzemeltető a hozzá érkezett panaszt a beérkezésétől számított 30 napon belül megvizsgálja és arra érdemi választ kell, hogy adjon. Amennyiben panaszra az üzemeltető elutasító választ ad, azt írásban meg kell indokolnia. Az üzemeltetővel kötött szerződéséből eredő jogviták elsősorban békés úton, megállapodással a felek között, vagy a fogyasztó lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatóság előtt intézhetők. Amennyiben ezek nem vezetnek eredményre, marad a felek számára a bírósági út.

 

12. Adatkezelés

 

Az üzemeltető a webáruház a használata során a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki kívülálló harmadik személy számára, kivéve abban az esetben amennyiben az alvállalkozója számára. (Pl: futárszolgálat, posta), a megrendelés kézbesítéséhez ez szükséges.

 

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat az üzemeltető kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat az üzemeltető a megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. A webáruház böngészése, illetve a regisztráció folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat az üzemeltető bizalmasan kezeli, leiratkozás kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban.

 

A megrendeléssel kezdődő eljárás során a 2011. évi CXII. törvény rendelkezései az irányadók, a szolgáltató adatvédelmi nyilatkozata a honlapon érhető el.

https://www.samsaraboulevard.com/adatvedelmi-tajekoztato

 

13. Egyéb rendelkezések

 

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk (2013.évi V. törvény), fogyasztói szerződéseknél a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. kormányrendelet rendelkezései az irányadók.

bottom of page